- Economic - nr. 514 / 31 Martie, 2010 Recent, cinci echipe mixte, formate din inspectori ai DSVSA Mures si reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mures, au efectuat pe raza judetului Mures controale in unitati cu profil alimentar. S-au verificat in total 35 de unitati, din care un depozit frigorific, patru carmangerii, doua fabrici de produse din carne, un abator, o unitate de transare carne, sase macelarii, trei puncte de sacrificare a mieilor si 17 magazine de pe raza judetului Mures. S-au aplicat un numar de cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 4.800 lei, s-au confiscat 44 kg alimente (pasta de mici, gaina clasa A, carne tocata, aripi pui, file pangasius), in valoare totala de 435 lei si s-a emis o ordonanta de suspendare a activitatii. Neconformitatile constatate de inspectori au vizat depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare, stare de igiena necorespunzatoare in unitate si prezenta produselor cu ambalaje deteriorate, aflam de la dr. Simona Patrascu, director coordonator. Letitia Bota - Economic - nr. 514 / 31 Martie, 2010 Recent, cinci echipe mixte, formate din inspectori ai DSVSA Mures si reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mures, au efectuat pe raza judetului Mures controale in unitati cu profil alimentar. S-au verificat in total 35 de unitati, din care un depozit frigorific, patru carmangerii, doua fabrici de produse din carne, un abator, o unitate de transare carne, sase macelarii, trei puncte de sacrificare a mieilor si 17 magazine de pe raza judetului Mures. S-au aplicat un numar de cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 4.800 lei, s-au confiscat 44 kg alimente (pasta de mici, gaina clasa A, carne tocata, aripi pui, file pangasius), in valoare totala de 435 lei si s-a emis o ordonanta de suspendare a activitatii. Neconformitatile constatate de inspectori au vizat depozitarea necorespunz