Alexandra Pintili Ion Migdale Passaris Carmen Bejan, studenta care l-a omorat pe Trifu Schrott Nelu Gavrila, ucigasul lui MihaleaGrecul va mânca duminică dimineaţă brânză, ou roşu şi va bea ceai, iar masa de prânz va fi formată din supă de tăieţei, pilaf de orez cu soia şi gogoşi la desert. La cină, criminalul, care este încarcerat la penitenciarul Gherla, are numai tocană de cartofi.
Ciorbă de pasăre pentru asasinii lui Mihalea
Spre deosebire de Passaris, Nelu Gavrilă, unul dintre asasinii lui Ioan Luchian Mihalea, are în meniul de Paşte la micul dejun ceai, pâine, marmeladă şi biscuiţi. Prânzul este mai deosebit pentru criminalul condamnat pe viaţă, fiind format din ciorbă de pasăre, friptură cu garnitură de orez, un ou roşu şi cozonac. Seara, Gavrilă îşi va potoli foamea cu paste făinoase cu brânză şi lapte. De aceeaşi mâncare va benefecia şi Ionel Păun, cel de-al doilea criminal al lui Mihalea, şi el încarcerat alături de Gavrilă la Penitenciarul Giurgiu.
Muşchi tocat berlinez pentru studenta criminală
Carmen Bejan, studenta acuzată de uciderea şi tranşarea unui bărbat în Timişoara, are un meniu uşor deoarece vrea să-şi păstreze silueta. Ea va servi duminică supă de pui, muşchi tocat berlinez, ou roşu şi cozonac, însă cu moderaţie pentru a nu acumula în greutate. Studenta criminală merge la sala Penitenciarului din Arad de trei ori pe săptămână pentru a se menţine suplă, tocmai din acest motiv alegând un meniu uşor. Alexandra Pintili, eleva care şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de topor, are la micul dejun ceai, brânză, margarină, biscuiţi şi ou, la prânz supă de cartofi şi piure cu carne, iar la cină orez cu lapte.
Piure cu cârnaţi pentru fratele lui Fane Spoitoru
Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru va sărbători Paştele la puşcăria Rahova, acolo unde este închis pentru trafic de droguri. Dacă va alege mâncarea car