Deşi prima afacere deschisă în Canada a eşuat, românul Nicolae Constantin a decis să persevereze, deschizând brutăria "Romania Country Bread", care produce pâine tradiţională românească, în oraşul Richmond, de lângă Vancouver.
Nicolae Constantin a fugit din ţară pe timpul lui Ceauşescu şi după Revoluţia a ajuns în Canada. "Am fugit din România în 1988 prin Iugoslavia, am mers pe jos până în Grecia. După câţiva ani rătăciţi prin
Prima afacere deschisă era o pizzerie care nu a avut succes şi care l-a lăsat pe drumuri. Însă Nicolae Constantin nu s-a lăsat descurajat de eşec. După o vreme petrecută pe străzi, românul a reuşit să-şi revină financiar şi s-a hotărât să-şi deshidă o afacere de nişă, unde nu avea competiţie: brutăria în stil tradiţional, relatează money.ro.
Deşi canadienii nu sunt consumatori de pâine, decât foarte rar, Nicolae Constantin şi-a găsit clienţi în rândul imigranţilor din regiune.
Vezi galerie FOTO pe adevărul.es