Şcoala Bella Italia organizează, în perioada 12-14 aprilie, cursul "Piese gastronomice pentru mese festive", susţinut de maestrul în arta culinară Gheorghe Vătafu, unul din susţinătorii bucătăriei tradiţionale româneşti.
La final, va fi organizată o expoziţie cu degustare a produselor realizate de cursanţi, ce va fi deschisă în data de 14 aprilie, ora 14.00, în sala Bella Italia a Şcolii Bella Italia. Cursul face parte dintr-un program de perfecţionare, specializare a bucătarilor de restaurante din România ce se va desfăşura periodic în cadrul Şcolii Bella Italia.
Şcoala Bella Italia organizează, în perioada 12-14 aprilie, cursul "Piese gastronomice pentru mese festive", susţinut de maestrul în arta culinară Gheorghe Vătafu, unul din susţinătorii bucătăriei tradiţionale româneşti.
La final, va fi organizată o expoziţie cu degustare a produselor realizate de cursanţi, ce va fi deschisă în data de 14 aprilie, ora 14.00, în sala Bella Italia a Şcolii Bella Italia. Cursul face parte dintr-un program de perfecţionare, specializare a bucătarilor de restaurante din România ce se va desfăşura periodic în cadrul Şcolii Bella Italia.