Subsidiara grupului spaniol Sedesa, Sedesa Constructions and Services Rom, al cărei contract de reabilitare al Centrului Istoric al Capitalei a fost reziliat, a intrat în insolvenţă la cererea producătorului de roci dure C.M.C, care susţine că are de recuperat 2,8 milioane lei. Tribunalul Bucureşti a admis cererea creditoarei C.M.C SRL Baia Mare şi a deschis procedura generală a insolvenţei faţă de Sedesa Constructions and Services Rom la 30 martie, potrivit datelor instanţei. "D
Subsidiara grupului spaniol Sedesa, Sedesa Constructions and Services Rom, al cărei contract de reabilitare al Centrului Istoric al Capitalei a fost reziliat, a intrat în insolvenţă la cererea producătorului de roci dure C.M.C, care susţine că are de recuperat 2,8 milioane lei.
Tribunalul Bucureşti a admis cererea creditoarei C.M.C SRL Baia Mare şi a deschis procedura generală a insolvenţei faţă de Sedesa Constructions and Services Rom la 30 martie, potrivit datelor instanţei.
"Debitoarea îşi va păstra dreptul de administrare - constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea, pe care şi-l va exercita sub controlul şi supravegherea administratorului judiciar", conform sursei citate.
Directorul general şi proprietarul C.M.C, Victor Florean, a declarat că firma pe care o conduce a fost atât furnizor, cât şi subcontractor al Sedesa în cadrul proiectului de reabilitare al Centrului Istoric.
"Au o datorie destul de mare faţă de noi, de aproximativ 2,8 milioane lei", a afirmat reprezentantul companiei din Baia Mare. Reprezentanţii Sedesa nu au dorit să comenteze informaţia.
Apolodor continuă lucrările la centrul istoric
Reabilitarea Centrului Istoric reîncepe în această săptămână, lucrările fiind preluate de firma Apolodor, după ce aceasta a câştigat licitaţia privind punerea în siguran