Aseară, după ora 21.00, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au înregistrat ediţia prin care marchează un deceniu de Cronică. Primul care a venit la studio a fost Huidu. Cât şi-a aşteptat colegul, cârcotaşul a destupat o sticlă de whisky pentru a scăpa de emoţii. Şi-a pus două degete şi încă două, până şi-a facut apariţia şi colegul Găinuşă. O reţetă bună ca să intre relaxat în platou, a spus el. Licoarea însă i-a deschis se pare apetitul. La o astfel de sărbătoare, oricum se cerea un pahar de şampanie pe care l-a ciocnit, de data aceasta, în faţa camerei cu Mişu.
Petrecerea s-a încins pe platoul de filmare. Puştiu, Mistreţu, Dezbrăcatu', Bebeluşele au făcut un show de zile mari şi au depănat amintiri alături de Cârcotaşii sefi.
"Acum zece ani, când a început Cronica, eram eu singur şi un papagal pe care cheltuisem 300 de dolari. Astăzi, din echipa iniţială am mai rămas eu, sunetistul şi producătoare", a povestit Huidu binedispus, încercând să facă un bilanţ al ultimului deceniu. "De atunci m-am îngrăsat 35 de kilograme", recunoaşte el, amuzându-se de mersuil lucrurilor.
I-a dedicat cartea lui Tecuceanu
Cu această ocazie, Găinuşă a lansat a cincea carte "Scândura de frizerie". Volumul îi este dedicat lui Toni Tecuceanu, cel care ar fi fost sufletul petrecerii daca soarta nu i-ar fi fost potrivnică.
Aseară, după ora 21.00, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au înregistrat ediţia prin care marchează un deceniu de Cronică. Primul care a venit la studio a fost Huidu. Cât şi-a aşteptat colegul, cârcotaşul a destupat o sticlă de whisky pentru a scăpa de emoţii. Şi-a pus două degete şi încă două, până şi-a facut apariţia şi colegul Găinuşă. O reţetă bună ca să intre relaxat în platou, a spus el. Licoarea însă i-a deschis se pare apetitul. La o astfel de sărbătoare, oricum se cerea un pahar de şampanie pe care l-a ciocnit, de data aceasta, în faţa c