BAROSAN. Costel Corduneanu si-a postat pe internet fotografii care amintesc de "vremurile de aur"Daca de Craciun cineva le-ar fi spus ca vor ajunge la marmelada si jumari in doar cateva luni, Cordunenii i-ar fi ras in nas, in cel mai bun caz. Ceva mai saracacios ca acum nu au mancat interlopii niciodata: ceai si marmelada la micul dejun, ciorba cu legume si varza cu jumari la pranz, iar la cina paste fainoase cu sos. Desigur, s-a terminat si cu specialitatile de patiserie, locul acestora fiind luat de painea neagra. Mai sanatoasa, ce-i drept, decat cea pufoasa de dinainte. Singurul meniu special a fost de Paste, atunci cand Cordunenii, in frunte cu liderul Constantin Bogdan, s-au bucurat de o portie de fasole cu carnati si gogosi. Chiar daca stau in arestul IPJ Vaslui, mancarea le este adusa de la bucataria Penitenciarului Vaslui, transportata in marmite de la cativa kilometri. Interlopii nu se plang, insa, de mancare, ci de faptul ca sunt tinuti pe nedrept in arest.
BAROSAN. Costel Corduneanu si-a postat pe internet fotografii care amintesc de "vremurile de aur"Daca de Craciun cineva le-ar fi spus ca vor ajunge la marmelada si jumari in doar cateva luni, Cordunenii i-ar fi ras in nas, in cel mai bun caz. Ceva mai saracacios ca acum nu au mancat interlopii niciodata: ceai si marmelada la micul dejun, ciorba cu legume si varza cu jumari la pranz, iar la cina paste fainoase cu sos. Desigur, s-a terminat si cu specialitatile de patiserie, locul acestora fiind luat de painea neagra. Mai sanatoasa, ce-i drept, decat cea pufoasa de dinainte. Singurul meniu special a fost de Paste, atunci cand Cordunenii, in frunte cu liderul Constantin Bogdan, s-au bucurat de o portie de fasole cu carnati si gogosi. Chiar daca stau in arestul IPJ Vaslui, mancarea le este adusa de la bucataria Penitenciarului Vaslui, transportata in marmite de la cativa kilometri. Interlopii nu se pla