"Dinner in the Sky" - un "restaurant aerian", mai precis o masă pentru 22 de persoane care se poate ridica până la înălţimea de maximum 50 de metri. De fapt, un concept inedit, exclusiv şi inovator, care există deja în aproape 30 de ţări din Europa şi în SUA, iar în luna mai este preconizat ca o premieră pentru România. Respectiva masă poate fi folosită pentru diferite evenimente şi momente speciale: lunch, dejun, concerte, nunţi, meeting-uri de afaceri, conferinţe de presă, jocuri cazino, degustări de vinuri, demonstraţii culinare şi bartending, vizionarea competiţiilor sportive (de obicei curse auto, a evenimentelor culturale sau a concertelor în aer liber şi chiar pentru sesiuni sportive - fitness, spinning, aerobic etc). Toate cu un caracter exclusivist şi unicat.
Notorietatea şi aprecierea de care se bucură în întreaga lume "Dinner in the Sky" (belgianul David Ghysels este creatorul şi deţinătorul licenţei şi al mărcii pe teritoriul ţării respective) au fost confirmate şi anul trecut de "Boston Globes", care i-a oferit Trofeul Best Event Marketing Campaign, conceptul fiind considerat ca fiind unul dintre primele cinci "Amazing restaurants in the World". Belgianul David Ghysels, creatorul şi deţinătorul licenţei şi al mărcii pe teritoriul ţării respective.
"UP IN THE AIR"
Timpul petrecut în aer poate ajunge şi până la opt ore sau chiar mai mult, în funcţie de solicitarea clientului. Bucătarul-şef (de multe ori sunt invitaţi ca Guest Star bucătari cu 2-3 stele Michelin) este pregătit să facă din momentul servirii unei mese unul de neuitat, cum la fel de pregătiţi sunt chelnerul şi un entertainer - de regulă artist de profesie care are misiunea să asigure buna-dispoziţie a celor aflaţi la înălţime. Nu că ar putea lipsi, dar răul de înălţime (cea a unui bloc cu 15 etaje) poate interveni oricând, mai ales când mănânci...
Mesenii stau p