Sesiuni de artă gastronomică, dedicate preparatelor fast food şi snack, în cadrul magazinelor METRO Cash & Carry România
Evenimentele adresate clienţilor Horeca, în lunile aprilie-mai 2010, fiecare având o durată de două zile, se desfăşoară în cadrul centrelor de distribuţie METRO Cash & Carry din Craiova, Bucureşti-Voluntari, Bucureşti-Militari, Galaţi, Constanţa 1
Compania METRO Cash & Carry România organizează noi sesiuni de instruire şi informare a clienţilor Horeca din România, dedicate gastronomiei rapide de tip fast food şi snack, cu accent pe tehnicile de organizare şi preparare, calitatea produselor utilizate şi soluţii privind realizarea unui meniu diversificat.
Evenimentul organizat în magazinul METRO Cash & Carry Constanţa 1, pe această temă, se desfăşoară în perioada 3 – 4 mai 2010 şi prezintă, în faţa clienţilor profesionişti, trei caracteristici definitorii pentru succesul unei afaceri in acest domeniu:
• maeştri bucătari ce vor exemplifica şi vor explica metodele şi tehnicile de preparare,
• sortimente de produse alimentare şi nealimentare necesare preparării produselor fast food şi snack,
• informaţii detaliate despre cursurile organizate în cadrul Centrului de Pregătire în Gastronomie, deschis în aprilie 2008, la METRO Militari.
Structura acestui eveniment răspunde cerinţelor clienţilor specializaţi în preparatele fast food şi snack, prin oferirea de informaţii cu privire la ingredientele necesare preparării, metodele şi tehnicile folosite, reţete şi secrete profesionale, toate contribuind la realizarea unor produse de cea mai bună calitate. Cu această ocazie, clienţii Horeca vor avea oportunitatea de a testa sortimentele de produse marcă proprie Horeca Select, special create pentru produsele fast food şi snack.
„Succesul evenimentelor din toamna trecută, dedicate preparării pizzei, ne-a încura