Avocaţii cărora acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, le-a cedat drepturile litigioase, şi Administraţia Finanţelor Publice - Sector 1 Bucureşti au solicitat Tribunalului Capitalei declanşarea procedurii de faliment a clubului Dinamo, invocând datorii neonorate. În urma solicitării depuse de avocaţii lui Turcu, înregistrată în data de 30 aprilie, primul termen în dosarul dintre SC DINAMO 1948 SA şi acţionarul grupării "alb-roşii" a fost stabilit pentru 26 noiembrie 2010. Vasi
Avocaţii cărora acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, le-a cedat drepturile litigioase, şi Administraţia Finanţelor Publice - Sector 1 Bucureşti au solicitat Tribunalului Capitalei declanşarea procedurii de faliment a clubului Dinamo, invocând datorii neonorate.
În urma solicitării depuse de avocaţii lui Turcu, înregistrată în data de 30 aprilie, primul termen în dosarul dintre SC DINAMO 1948 SA şi acţionarul grupării "alb-roşii" a fost stabilit pentru 26 noiembrie 2010.
Vasile Turcu cere deschiderea procedurii de insolvenţă în cazul SC DINAMO 1948 SA pentru o datorie totală de 8.474.440 de lei, cea mai mare fiind de 443.000 de lei. Acţionarul dinamovist susţine în documentele depuse la instanţă că a încheiat un număr de 26 de contracte de împrumut fără dobândă cu SC DINAMO 1948 SA începând din luna mai a anului 2005 şi până în 2009.
Acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, declara, în 28 aprilie, agenţiei Mediafax, că în cazul în care gruparea "alb-roşie" nu îşi achită datoriile se va supune legii falimentului şi riscă să nu mai primească licenţa de club profesionist. "Dacă Dinamo nu plăteşte datoriile e simplu ca «bună ziua», intervine insolvenţa prin legea falimentului şi nu va mai primi licenţa. Dacă eu sunt dator în bancă, banca nu te execută? Eu am creditat la fel cum ar credita o bancă. Dacă ei nu au mai vrut să fiu în club şi au să-mi dea bani, ce să fac? Eu nu mai am c