Reţeaua teritorială a CEC Bank a scăzut în primul trimestru cu 66 de unităţi, la 1.285 de sucursale, restrângere similară celei operate de bancă pe întregul an 2009, de 67 de unităţi, potrivit datelor anunţat, marţi, de instituţia de credit. "La 31 martie, banca îşi desfăşura activitatea prin 1.285 de unităţi operative, dintre care aproape jumătate renovate şi amenajate conform noului brand, dar şi prin o reţea de 838 ATM-uri şi 1.394 POS-uri", se arată într-un comun
Reţeaua teritorială a CEC Bank a scăzut în primul trimestru cu 66 de unităţi, la 1.285 de sucursale, restrângere similară celei operate de bancă pe întregul an 2009, de 67 de unităţi, potrivit datelor anunţat, marţi, de instituţia de credit.
"La 31 martie, banca îşi desfăşura activitatea prin 1.285 de unităţi operative, dintre care aproape jumătate renovate şi amenajate conform noului brand, dar şi prin o reţea de 838 ATM-uri şi 1.394 POS-uri", se arată într-un comunicat al CEC Bank.
În 2008, banca şi-a redus reţeaua teritorială cu 14 unităţi.
Casa de Economii şi Consemnaţiuni şi-a schimbat în luna mai 2008 denumirea în CEC Bank, cea mai veche instituţie bancară din România lansându-şi atunci şi o nouă imagine şi anunţând un proces de reamenajare a unităţilor teritoriale.
"Desfăşurăm, nu mai este deja un secret, un program de eficienţă şi, în paralel, un program de modernizare. Până la finele acestui an, obiectiv fixat de la început, vrem să avem totul renovat, modernizat. Acordăm multă atenţie atunci când ne ducem să investim într-o astfel de moderniare. Astfel, ne uităm cât de eficientă este locaţia respectivă şi în urma acestor analize există şi posibilitatea închiderii", a spus în luna februarie preşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, pentru a explica evoluţia reţelei teritoriale de anul trecut.
El a menţionat atunci că banca a închis unele sucursale anul trecut, dar