Berea Ciucaş, produsă la Braşov, a fost premiată anul acesta de către International Taste & Quality Institute. Institutul de prestigiu a acordat premii şi altor mâncăruri sau băuturi „made in Romania".
International Taste & Quality Institute este o organizaţie înfiinţată pentru testarea produselor culinare din întreaga lume.
Juriul organizaţiei este alcătuit din cei mai prestigioşi bucătari şi degustători ai lumii, care fac parte din asociaţii de profil. Aceştia au premiat berea Ciucaş, produsă la Braşov, şi i-au acordat două stele.
Juriul internaţional a mai premiat şi alte produse româneşti, printre care berea Ursus (două stele), Stalinskaya Vodka(două stele), Wembley Dry Gin (trei stele), apa minerală Perenna Premier, dar şi magiunul de prune, făcut la Topoloveni (o stea). Magiunul de prune de Topoloveni, realizat după o reţetă tradiţională, este prima mâncare din România care a intrat în topul International Taste & Quality Institute.
Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos: