* cel mai important a fost Cupa "Sergiu Nedelea", pentru asocieri băuturi cu preparate culinare
La cea mai recentă ediţie a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber, desfăşurat în perioada 7 - 9 mai la Bucureşti, Brăila a obţinut şapte premii importante. Cupa "Sergiu Nedelea", pentru asocieri băuturi cu preparate culinare, Premiul I la secţiunea Plită, Premiul II la secţiunile: Hrană rece, Meniu Alternativ, Dulciuri şi Creaţie, şi Premiul III la secţiunea Grătar. Echipa brăilenilor a fost formată din: maestrul în arta culinară Cerasela Lungu şi bucătarii Gina Condurache şi Marius Toma, care au reprezentat Şcoala de Excelenţă în Industria Ospitalităţii "Bella Italia". La secţiunea Plită, bucătarii brăileni au uimit cu un produs tradiţional românesc - tort de clătite cu urdă şi mărar. Produsele preparate în cele două zile de concurs au uimit prin ingeniozitatea combinaţiilor, prin exotismul materiilor prime folosite, cât şi prin felul în care au fost decorate.
Competiţia este una dintre cele mai prestigioase la nivel naţional şi internaţional, fiind în acest moment singura înregistrată la WACS (Asociaţia Mondială a Maeştrilor Bucătari). * cel mai important a fost Cupa "Sergiu Nedelea", pentru asocieri băuturi cu preparate culinare
La cea mai recentă ediţie a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber, desfăşurat în perioada 7 - 9 mai la Bucureşti, Brăila a obţinut şapte premii importante. Cupa "Sergiu Nedelea", pentru asocieri băuturi cu preparate culinare, Premiul I la secţiunea Plită, Premiul II la secţiunile: Hrană rece, Meniu Alternativ, Dulciuri şi Creaţie, şi Premiul III la secţiunea Grătar. Echipa brăilenilor a fost formată din: maestrul în arta culinară Cerasela Lungu şi bucătarii Gina Condurache şi Marius Toma, care au reprezentat Şcoala de Excelenţă în Industria Ospitalităţii "Bella Italia". La secţiunea Plită, bucăt