Murray Engleheart este unul dintre cei mai respectaţi cronicari muzicali din Australia, iar Arnaud Durieux este jurnalist şi are cea mai bine pusă la punct şi completă arhivă cu materiale foto şi nu numai. Împreună cei doi au scos în 2006 o biografie exhaustivă a trupei, care a fost autorizată de AC/DC. Versiunea românească a cărţii a apărut de curând la Editura Victoria Books, sub forma unui volum de aproape 500 de pagini, însoţită de numeroase fotografii color.
Familia Young, tentată de pachetul de 10 lire sterline a cordat de guvernul australian
Cartea debutează cu o istorie a familiei celor doi chitarişti de la AC/DC, fraţii Angus şi Malcolm Young. În 1963 familia de proletari britanici William Young s-a decis să părăsească Marea Britanie în favoarea Australiei, profitând de pachetul de imigrare de 10 lire sterline oferit de guvernul de la antipozi; la data aceea, Angus avea 8 ani, iar fratele său Malcolm 10 ani. Dar nu cei doi viitori chitarişti de la AC/DC vor înregistra primul succes în industria muzicală, ci fratele lor mai mare George, a cărui formaţie „Easybeats" a atins, în anii '60, notorietatea mondială cu hitul „Friday on my Mind". Din nefericire, succesul nu a fost de durată, formaţia intrând în anonimat în momentul în care s-a orientat spre ritmuri mai pretenţioase. George, în calitate de frate mai mare, a fost cel care i-a călăuzit din umbră, la început, pe fraţii săi mai mici, prin jungla showbizului.
În Australia muzica lor a fost adulată preponderent de femei
Portretele celor trei membri, aşa cum se desprind din carte, sunt în acord cu muzica pe care o cântă - ridicaţi din clasa muncitoare, băieţii nu se dau în lături de la a intra în diverse încăierări, spun lucrurilor pe nume şi preferă alcoolul (whisky şi bere) drogurilor. Angus, la cei 1,60 ai săi, este impulsiv şi ambiţios; Malcolm este calculat şi ferm, iar solist