Ahtiatii dupa ciocolata de pretutindeni isi vad visul cu ochii: raspunsul la rugile lor, ciocolata fara calorii, care poate fi inhalata fara a mai fi nevoie sa desfaci ambalajul si sa atragi atentia tuturor, s-a lansat deja pe piata.
Cei care au pus la punct prototipul Le Whif, care pulverizeaza particule de ciocolata neagra in cavitatea bucala, spun ca satisfactia e maxima, fara vreo vina legata de numarul de calorii, relateaza Daily Mail.
Un astfel de spray costa doar 1,99 de lire sterline, iar cei care l-au conceput spun ca are capacitatea de a anula alte pofte. Potrivit inventatorului ciocolatei sub forma de spray, David Edwards, profesor la Harvard, produsul este disponibil in 3 arome: ciocolata pura, zmeura si menta.
Edwards explica faptul ca particulele sunt indeajuns de mici pentru a fi pulverizate, fara a fi nevoie de a mesteca, insa indeajuns de mari pentru a nu ajunge in plamani. Un flacon este suficient pentru 8 pana la 10 pulverizari.
Criticii se intreaba insa daca pulverizarea ciocolatei va oferi aceleasi satisfactii si daca produsul va aduce aceleasi beneficii pentru sanatate ca si ciocolata traditionala.
Profesorul Edwards a pus la punct si cafeaua Le Whif, lucrand in prezent cu Thierry Marx, bucatarul Michelin, pentru crearea unor condimente sub forma de aerosol, a branzei ce poate fi pulverizata si chiar a bauturilor alcoolice.
Ahtiatii dupa ciocolata de pretutindeni isi vad visul cu ochii: raspunsul la rugile lor, ciocolata fara calorii, care poate fi inhalata fara a mai fi nevoie sa desfaci ambalajul si sa atragi atentia tuturor, s-a lansat deja pe piata.
Cei care au pus la punct prototipul Le Whif, care pulverizeaza particule de ciocolata neagra in cavitatea bucala, spun ca satisfactia e maxima, fara vreo vina legata de numarul de calorii, relate