Primul supermarket CarmOlimp si-a deschis ieri portile si la Reghin, pe strada Garii, în complexul Prisma Shop, care a fost luat cu asalt de peste 600 de reghineni. Toti clientii care au trecut pragul supermarket-ului CarmOlimp si a cumparat cel putin un produs, indiferent de valoarea acestuia, a primit la prezentarea bonului fiscal o caserola de mititei drept bonus. Supermarketul ofera reghinenilor peste 150 de sortimente din carne, de porc, de pui si de vita. În segmentul mezelurilor, CarmOlimp produce tot ce înseamna produs fiert începând de la specialitati, muschi, carne preparata, afumata cu diferite retete, pâna la amestecuri, salam, crenvursti si tot ce tine de parizer, salam si cârnati proaspat sau uscat, plus produse alimentare cum ar fi faina, zahar si sare.
20 de locuri noi de munca
Supermarketul functioneaza cu un personal de 20 de angajati cu un program în doua schimburi, de luni pâna sâmbata de la 7.30 la 22.00 si în zilele de duminica de la orele 8.00 la 20.00. ”Avem un plan ambitios de dezvoltare, detinem peste 80 de magazine în toata tara. Consideram ca suntem o retea în dezvoltare, urmarim sa mai deschidem magazine în toata tara, magazine mari de 700 pâna la 1.000 de metri patrati si magazine de proximitate”, a declarat Dan Boncea, directorul regional al supermarket-ului CarmOlimp.
CarmOlimp este unul dintre principalii jucatori de pe piata produselor din carne din România cu o distributie ramificata în întreaga tara. CarmOlimp are un punct forte în fata celorlalti distribuitori de produse din carne, este producator de carne si detine un sitem de productie complet începând de la agricultura si pâna la zootehnie, productie si distributie.
1990, începutul afacerii
CarmOlimp a pornit la drum la începutul anilor 90, ca o afacere de familie, la început ca o mica unitate de productie, cu o sectie de mezeluri si un magazin un