După insuccesul ruşinos de la Eurovision, Marea Britanie s-ar putea retrage din ediţia viitoare a concursului, scrie DailyStar. Britanicii plătesc 200.000 de lire în fiecare an pentru a lua parte la concursul muzical, dar fanii cred că banii ar trebui să fie folosiţi în alte scopuri după prestaţiile jenante ale cântăreţilor britanici.
Criticii spun că banii s-au rispit pe Josh Dubovie şi pe prestaţia acestuia de sâmbătă seara care s-a încheiat cu clasarea pe ultimul loc, a treia oară când Marea Britanie a terminat ultima la Eurovision în ultimii opt ani. Contribuţia financiară a Marii Britanii le garantează acestora un loc direct în finală, alături de Spania, Franţa şi Germania, câştigătoarea de sâmbătă.
Melodia "That Sounds Good To Me" interpretată de Josh, 19 ani, şi scrisă de Pete Waterman, 63, este catalogată de critici ca fiind un cântec pop ieftin, al anilor '80 , care, în ciuda numelui, nu a sunat bine pentru nimeni şi nu a reuşit să strângă decât 10 puncte, cu 236 mai puţine decât câştigătoarea de 19 ani, Lena Meyer Landrutt.
Fanii Eurovision aşteaptă ca Marea Britanie să-şi revizuiască criteriile de calificare pentru a-şi creşte radical şansele de a câştiga. Dubovie, din Basildon, Essex, a fost ales să reprezinte Marea Britanie după ce a câştigat prin votul publicului la BBC1 în emisiunea Eurovision Your Country Needs You! (Eurovision Ţara ta are nevoie de tine). Melodia sa, scrisă de muzicieni care s-au aflat în spatele succeselor lui Jason Donovan, Kylie Minogue şi Bananarama, a fost aleasă pentru el.
Criticii au numit piesa o atrocitate sonică pe care Josh a luat-o totuşi în serios. S-a prezentat pe scena de la Oslo într-un costum sobru, gri închis, dar şi-a luat cinci dansatoare sumar îmbrăcate, care s-au agitat în jurul lui. "Atât publicul, cât şi experţii au căzut de comun acord că prestaţia Marii Britanii la Eu