Maeştrii bucătari îşi vor proba măiestria şi noile reţete într-o competiţie găzduită în Remetea Mare.
Localitatea Remetea Mare, de lângă Timişoara, găzduieşte, la sfârşitul săptămânii în curs, o inedită competiţie gastronomică între bucătarii şi cofetarii din toată ţara. Artiştii bucătăriei se vor întrece în trei probe de concurs pentru a prepara reţete cât mai apetisante, iar cel mai iscusit, care va ridica mâncarea la rang de artă, va pleca acasă cu „Cupa Banatul". „În această zonă nu s-a mai organizat o asemenea competiţie şi aş vrea o revoluţie gastronomică în Banat. Au răspuns invitaţiei unii dintre cei mai vestiţi maeştri bucătari din ţară, care au adunat numeroase premii naţionale şi internaţionale", spune Alexandru Naghi, directorul Sucursalei Timiş a Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism. Scopul evenimentului este acela de a relansa turismul gastronomic în Banat.
Maeştrii bucătari îşi vor proba măiestria şi noile reţete într-o competiţie găzduită în Remetea Mare.
Localitatea Remetea Mare, de lângă Timişoara, găzduieşte, la sfârşitul săptămânii în curs, o inedită competiţie gastronomică între bucătarii şi cofetarii din toată ţara. Artiştii bucătăriei se vor întrece în trei probe de concurs pentru a prepara reţete cât mai apetisante, iar cel mai iscusit, care va ridica mâncarea la rang de artă, va pleca acasă cu „Cupa Banatul". „În această zonă nu s-a mai organizat o asemenea competiţie şi aş vrea o revoluţie gastronomică în Banat. Au răspuns invitaţiei unii dintre cei mai vestiţi maeştri bucătari din ţară, care au adunat numeroase premii naţionale şi internaţionale", spune Alexandru Naghi, directorul Sucursalei Timiş a Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism. Scopul evenimentului este acela de a relansa turismul gastronomic în Banat.