Principalul suspect în cazul jafului comis luni la restaurantul din centrul Constanţei este un fost angajat al unităţii.
Poliţiştii constănţeni au reuşit prinderea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, suspectaţi de implicarea în jaful comis în noaptea de 30/31 mai la un restaurant de lux din centrul municipiului Constanţa, când paznicul unităţii a fost bătut şi au fost furate o casetă cu circa 20.000 de lei şi două laptopuri. Unul dintre tineri, Cezar Stăncescu, de 22 de ani, este un fost angajat al restaurantului.
"Principalul suspect a lucrat la restaurant şi, din cauza unor neînţelegeri, a părăsit locul de muncă doar cu câteva zile înainte de comiterea jafului. El a profitat de faptul că ştia foarte bine modul în care era organizată societatea comercială, cunoştea foarte bine unde se centralizau banii şi perioada când suma de bani strânsă era cea mai importantă. A pătruns în local prin efracţie şi pentru a nu fi recunoscut de paznic şi-a acoperit faţa cu un fes şi cu gluga hanoracului pe care îl purta", a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, comisarul-şef George Popa. Principalul suspect în cazul jafului comis luni la restaurantul din centrul Constanţei este un fost angajat al unităţii.
Poliţiştii constănţeni au reuşit prinderea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, suspectaţi de implicarea în jaful comis în noaptea de 30/31 mai la un restaurant de lux din centrul municipiului Constanţa, când paznicul unităţii a fost bătut şi au fost furate o casetă cu circa 20.000 de lei şi două laptopuri. Unul dintre tineri, Cezar Stăncescu, de 22 de ani, este un fost angajat al restaurantului.
"Principalul suspect a lucrat la restaurant şi, din cauza unor neînţelegeri, a părăsit locul de muncă doar cu câteva zile înainte de comiterea jafului. El a