Restaurantul Green este un loc unde târgoviştenii pot savura o mâncare gustoasă, dar şi sănătoasă. Asta pentru că aici mâncarea se prepară într-un cuptor special, pe bază de aburi, fără a conţine uleiuri şi prăjeală. „Am fost la un târg în Bucureşti şi acolo l-am văzut pe bucătarul Petrişor că prezenta un cuptor interesant, astfel că m-am decis să-l cumpăr, asta deşi am mers acolo pentru o paletă de pizza. A costat foarte mult şi l-am luat în rate, însă îşi merită banii. În acest cuptor mâncărurile ies gustoase şi sănătoase, fără prăjeli”, mărturiseşte Bogdan Bănică, administratorul restaurantului Green.
Serviciu rapid de catering
La restaurantul Green apelează mulţi dintre târgoviştenii care lucrează la birou, datorită serviciului rapid de catering, dar şi a mâncării gustoase la un preţ rezonabil. „Încă de la început, când avea doar pizza, am implementat serviciul de catering. Apoi, am început să livrăm şi mâncare acolo unde vrea clientul. Avem mulţi clienţi fideli, mare parte din ei lucrează la diverse bănci din oraş, dar şi la alte firme. În general, aceştia au un program aglomerat şi n-au timp să meargă până acasă să mânânce, aşa că preferă să comande meniuri complete, cu ciorbă şi felul doi. S-a întâmplat să primim o comandă de mai multe meniuri complete de la o familie din Vulcana-Pandele, care se află la 15 kilometri de Târgovişte. Apelau des la noi, pentru că le plăcea mâncarea pe care o facem aici”, spune acesta.
Târgoviştenii sunt mulţumiţi de mâncarea preparată la restaurantul din spatele Casei de Pensii. „Mănânc aici destul de des, asta pentru că mâncarea este atât gustoasă, cât şi sănătoasă. În plus, mâncărurile se prepară într-un mediu curat, spre diferenţă de alte locuri din oraş”, spune Ion Cristea, un târgoviştean de 23 de ani.