Comisia Europeană va avertiza Guvernul cu privire la încălcările legislaţiei europene prin ordonanţa de combatere a evaziunii fiscale. Într-un comunicat transmis agenţiei de presă Mediafax, Bruxellesul se arată «îngrijorat» şi spune că va cere autorităţilor de la Bucureşti să «rezolve aspectele care nu sunt conforme cu legislaţia europeană cât mai curând posibil». Guvernul nu se va grăbi, în ciuda acestor presiuni. Iată ce spune la RFI consultantul Dan Manolescu (audio) din cadrul Soter and Partners.
Comisia Europeană va avertiza guvernul cu privire la încălcările legislaţiei europene prin ordonanţa de combatere a evaziunii fiscale.
Într-un comunicat transmis agenţiei de presă Mediafax, Bruxellesul se arată «îngrijorat» şi spune că va cere autorităţilor de la Bucureşti să «rezolve aspectele care nu sunt conforme cu legislaţia europeană cât mai curând posibil».
Guvernul nu se va grăbi, în ciuda acestor presiuni. Iată ce spune la RFI consultantul Dan Manolescu din cadrul Soter and Partners. Demersurile de sancţionare a României pot dura şi mai mult de un an, răstimp de care guvernul poate profita ca să strângă bani la buget.
Comisia Europeană nu a precizat care prevederi ale ordonanţei încalcă directivele europene.
Analiştii au spus însă că e vorba de accizarea produselor de lux şi de plata TVA la achiziţiile intracomunitare. consultantul Dan Manolescu din cadrul Soter and Partners
Comisia Europeană va avertiza Guvernul cu privire la încălcările legislaţiei europene prin ordonanţa de combatere a evaziunii fiscale. Într-un comunicat transmis agenţiei de presă Mediafax, Bruxellesul se arată «îngrijorat» şi spune că va cere autorităţilor de la Bucureşti să «rezolve aspectele care nu sunt conforme cu legislaţia europeană cât mai curând posibil». Guvernul nu se va grăbi, în ciuda acestor presiuni. Iată ce spune la RFI consultantul Dan Mano