Bucuresti, 8 iunie
Food & Bar Show a debutat cu success
Bucatarii si managerii de restaurante de pe litoral au participat la Food & Bar Show – un eveniment culinar organizat la sfarsitul saptamanii trecute de Food & Bar Magazine la Constanta.
Gazduit de Pavilionul Expozitional Constanta, evenimentul culinar a prezentat profesionistilor Horeca solutii practice ce pot fi aplicate in restaurante. Pe parcursul Food & Bar Show, maestrii bucatari Horia Virlan, Mircea Iovan si Robert Voicu au sustinut o serie de demonstratii practice in care au fost folosite produse si echipamente destinate Horeca.
Evenimentul a fost deschis de Horia Virlan cu un show culinar penru compania DAAS, unul dintre principalii furnizori de echipamente profesionale pentru horeca si retail. In cele 60 de minute ale demonstratiei, maestrul bucatar a pregatit un meniu alcatuit din file de chefal pe tagliatele de legume servite cu un coulis de ardei gras si piept de curcan in prosciutto cu sos de piper verde, demonstrand astfel calitatile echipamentelor pe care aceasta companie la importa in exclusivitate pentru piata din Romania.
Programul a continuat cu demonstratia General Parma Food, sustinuta de maestrul Mircea Iovan. Acesta a pregatit cateva preparate in stil italian, cu pastele De Cecco si ingredientele conservate marca Mazza.
Pentru cea de a treia demonstratie de la Food & Bar Show, la statia de lucru a revenit Horia Virlan. De aceasta data, meniul show-ului, stick-uri de vinete si dovlecei pane si clatite umplute fripte cu sos Tyrokafteri, a scos in evidenta calitatile condimentelor furnizate de Kotanyi si a uleiului de palmier Olina.
Seria de demonstratii de la Food & Bar Show a fost incheiata de maestrul bucatar Robert Voicu, reprezentantul Unilever Food Solutions. Acesta a pregatit un meniu alcatuit pui la gratar cu ghimbir, garnitura de o