Hochland a fost premiat la Concursul de degustare - Categoria Caşcaval Afumat, organizat în cadrul conferinţei internaţionale Interlacta 2010, singurul eveniment din România dedicat exclusiv sectorului laptelui.
Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul a fost organizat în perioada 3-5 iunie 2010 la Braşov şi a reunit peste 100 de participanţi din întreaga industrie de profil, atât din ţară, cât şi din străinătate. Competiţia s-a desfăşurat conform metodei "blind test", mostrele fiind apreciate cu note cuprinse între 1 - 10, în funcţie de criterii legate de miros, culoare, gust, aciditate şi savoare.
"Acest premiu ne bucură foarte mult pentru că reprezintă încă o confirmare a standardelor înalte de calitate şi gust ale produselor noastre. Acest lucru este răsplătit pe deplin de consumatorii noştri prin fidelitatea faţă de produsele aflate în portofoliul companiei. Datorită lor şi a unor parteneri de excepţie, Hochland este lider de tradiţie al pieţei de brânzeturi din România, poziţie câştigată în timp, prin muncă neîntreruptă", a declarat Dan Oprescu, directorul de marketing al Hochland România.
F. A. Hochland a fost premiat la Concursul de degustare - Categoria Caşcaval Afumat, organizat în cadrul conferinţei internaţionale Interlacta 2010, singurul eveniment din România dedicat exclusiv sectorului laptelui.
Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul a fost organizat în perioada 3-5 iunie 2010 la Braşov şi a reunit peste 100 de participanţi din întreaga industrie de profil, atât din ţară, cât şi din străinătate. Competiţia s-a desfăşurat conform metodei "blind test", mostrele fiind apreciate cu note cuprinse între 1 - 10, în funcţie de criterii legate de miros, culoare, gust, aciditate şi savoare.
"Acest premiu ne bucură foarte mult pentru că reprezintă încă o confirmare a standardelor înalte de calitate şi gust ale produselor noast