Interactivitate şi originalitate. Prin acestea s-a remarcat grupul de elevi ai Colegiului Naţional "Gheorghe Munteanu Murgoci" în organizarea Teatrului Forum, care a avut loc miercuri, 9 iunie, la ora 14.00, în incinta Colegiului.
Timp de aproximativ o oră, elevii au realizat scurte piese în care au vrut să arate problemele cu care se confruntă tinerii, punând accentul în special pe lipsa comunicării atât dintre tineri şi adulţi, cât şi a adolescenţilor între ei. "Vrem să ne eliberăm de prejudecăţi", "Ne-am săturat să tăcem doar pentru că ne este frică", "Vrem să ne facem auziţi" au fost câteva dintre mesajele pe care elevii le-au transmis publicului, din care făceau parte atât elevi şi profesori ai Murgociului, cât şi tineri din alte licee ale Brăilei. Au cântat şi interpretat împotriva indiferenţei, minciunii, efectului de turmă, vrând astfel să le atragă atenţia celorlalţi asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lor. Programul s-a încheiat cu momentul numit "Radio Murgoci", unde profesorii prezenţi au fost invitaţi să răspundă la întrebările elevilor. Aceştia au făcut mărturii sincere, atât despre meseria lor de profesori, cât şi din viaţa personală, amintindu-şi de propria adolescenţă, arătându-se a fi deschişi la curiozităţile elevilor. De organizare s-au ocupat Ruxandra Stroe şi Elena Răducu, proiectul fiind finanţat de Asociaţia de părinţi a Colegiului "Murgoci", în urma câştigării unui concurs de proiecte. Interactivitate şi originalitate. Prin acestea s-a remarcat grupul de elevi ai Colegiului Naţional "Gheorghe Munteanu Murgoci" în organizarea Teatrului Forum, care a avut loc miercuri, 9 iunie, la ora 14.00, în incinta Colegiului.
Timp de aproximativ o oră, elevii au realizat scurte piese în care au vrut să arate problemele cu care se confruntă tinerii, punând accentul în special pe lipsa comunicării atât dintre tineri şi adulţi, cât şi a adolesce