Hotelurile si pensiunile din Valea Jiului ofera un turism in conditii civilizate. Aceasta este concluzia celor care au facut controale la hoteluri si pensiuni in Valea Jiului.
Inspectorii sanitar veterinari au verificat recent modul in care agentii economici care opereaza in domeniul turismului isi pun la punct circuitele la bucatarie, dar si modul de servire si preparare a produselor.
"Din unitatile pe care le-am verificat pana acum am descoperit cel mult deficiente minore, care, insa, au fost remediate pe loc, atunci cand am facut controlul. Nu sunt probleme din acest punct de vedere si credem ca oamenii au inteles ca isi fac singuri reclama cu calitatea produselor si serviciilor lor", afirma dr. Octavian Popescu, sef DSVSA Petrosani.
Mai mult, inspectorii sanitari spun ca s-au autosesizat si in cazul pe care l-a facut public echipa de filmare de la Bucuresti, condusa de Dan Pita. La respectivul hotel, insa, circuitele de la bucatarie nu au deficiente.
"Noi ne-am autosesizat in acest caz in care se spunea ca este mizerie si ca sunt chiar insecte. Am verificat grupul de la bucatarie ca si zona de depozitare a alimentelor. Nu am gasit deloc situatia prezentata in presa, iar in ce priveste conditiile de cazare, acestea nu pot face obiectul controlului nostru", mai spune Popescu.
Cei mai multi operatori din turismul din Valea Jiului ofera servicii de cazare si masa la munte in zona Parang sau in Straja si, cel putin in aceasta vara, se pare ca serviciile sunt de calitate.
Hotelurile si pensiunile din Valea Jiului ofera un turism in conditii civilizate. Aceasta este concluzia celor care au facut controale la hoteluri si pensiuni in Valea Jiului.
Inspectorii sanitar veterinari au verificat recent modul in care agentii economici care opereaza in domeniul turismului isi pun la punct c