Bucureştenii care vor vizita Târgul naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, organizat în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Siseşti’ (ASAS), vor putea savura sarmale cu urdă, învelite în frunze de potbal, sau borş moldovenesc.
Cei care vor face cumpărături în valoare de peste 100 lei vor putea câştiga preparate din carne sau lactate. Marele premiu al tombolei este un week-end la munte. Premiul include doar cazarea. Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi, care va avea loc sâmbătă, la ora 16.
Târgul va fi deschis în zilele de de astăzi şi până duminică, între orele 10-18.
Oferta expozanţilor: Sortimente de brânzeturi din lapte de vacă, oaie, capră sau bivoliţă în coajă de bradCârnaţi şi salamuri, preparate după reţete ţinute secret în familiile din mediul ruralPăstrăv din satul Cigheş, comuna Palanca, judeţul Bacău, cu tradiţionala mămăliguţă moldovenească, aromat cu usturoi şi leuşteanSarmale tradiţionale maramureşene în foi de varză acră „de acasă”, umplute cu păsatSarmale cu urdă în podbalBomboana dacică, o minune din prună afumată, cu miez de nucă, trecută prin miere şi uscată în cuptorGemuri şi dulceţuri din fructe de pădurePrăjituri de casă, turtă dulce şi halviţăBăuturi din siropuri naturaleBragă rece, produs tradiţional atestat din GalaţiVin ecologic, germeni de grâu, miere şi brânză ecologică Miere şi toate produsele stupului, produse naturale, cu efecte curativePrăjitura "Siret", produs de la GalaţiPlăcintă creaţă, preparată de femeile maramureşene, cu ingrediente locale, preparată sub ochii cumpărătorilorPreparate din carne, din zona BotoşaniHid/romelPricomigdale de la Buzău