Tânăra prepară dulciuri care farmecă papilelele gustative ale tuturor celor care le încearcă, doar prin combinaţii ingenioase de ingrediente naturale.
Profil:
Născută: 2.12.1981, Lugoj
Studii: Facultatea „Tehnologia Produselor Alimentare”, Universitatea „Banatul” Timişoara
Familie: Căsătorită, fără copii
A stat departe de bucătărie până la 20 de ani, atunci când l-a cunoscut pe soţul ei. Nu ştia nici să gătească, nici să coacă un aluat. „Nu am învăţat să fac prăjituri acasă cu mama. Prima mea prăjitură a fost «Irina» şi mi-a ieşit foarte bine”, a povestit Adriana.
Pasiunea ei pentru dulciuri a fost din ce în ce mai mare şi a devenit o preocupare căreia tânăra îi dedică ore întregi. Migăloasă şi pretenţioasă cu prăjiturile ei, Adriana stă foarte mult timp până să aleagă decoraţiunile perfecte.
„Prăjiturile mă fac să am fantezie, mă lasă să fiu creativă. Îmi place să fac în special torturi pentru copii, frumos colorate. Prăjiturile sunt, într-un fel, ca şi designul interior. Trebuie să-şi placă foarte mult să o faci, să te uiţi să vezi ce-i mai lipseşte”, a spus timişoreanca. Chiar dacă nu are un tort sau o prăjitură preferată, tinerei îi place să lucreze foarte mult cu ciocolata. De când a început să se ocupe mai mult de preparatul dulciurilor, o face cu drag pentru toată lumea. Soţul ei, mama sa şi soacra sunt primii care gustă delicioasele preparate şi sunt încântaţi de talentul Adrianei.
Îmbunătăţeşte reţetele
Aşa că, de ziua celor două, tânăra preferă să le surprindă cu câte un tort inedit, făcut pe placul fiecăreia.Vecinii şi prietenii sunt şi ei la fel de încântaţi de prăjiturile Adrianei, aşa că tânăra nu ratează nicio ocazie să prepare dulciuri pentru ei. Printre cele mai apreciate torturi ale ei este tortul „Cranţ”, care e preferat de majoritatea celor care îl încearcă. „Nu-mi place să fac prăjituri l