Noua ediţie a Târgului Slow Food, din acest week-end, din Piaţa Sfatului, îi va avea ca „actori” principali pe copiii cu vârste între 3 şi 12 ani. Mai exact, Grădiniţa Heidi şi Conviviumul Slow Food Braşov, îi invită pe puşti la Atelierul de gătit „Micii bucătari sănătoşi”. Atelierul se va desfăşura între orele 10.30 şi 12.00, atât sâmbătă, cât şi duminică. După ce îşi vor cumpăra ingredientele necesare şi vor sta de vorbă cu producătorii prezenţi la târg, copiii se vor echipa cu sorţuleţe şi coifuri de bucătari şi vor începe distracţia. Împreună cu echipa Heidi, vor găti o salată delicioasă cu spanac, roşii, brânză şi muşchiuleţ, iar apoi vor pregăti propria „Nutella” din miere, nucă si pudră de roşcove. „Părinţii prezenţi la acest eveniment vor primi un material despre tot ceea ce pot învăţa copiii din acest gen de experienţe”, promite Raluca Daiana Urzică, director al Centrului Heidi. Noua ediţie a Târgului Slow Food, din acest week-end, din Piaţa Sfatului, îi va avea ca „actori” principali pe copiii cu vârste între 3 şi 12 ani. Mai exact, Grădiniţa Heidi şi Conviviumul Slow Food Braşov, îi invită pe puşti la Atelierul de gătit „Micii bucătari sănătoşi”. Atelierul se va desfăşura între orele 10.30 şi 12.00, atât sâmbătă, cât şi duminică. După ce îşi vor cumpăra ingredientele necesare şi vor sta de vorbă cu producătorii prezenţi la târg, copiii se vor echipa cu sorţuleţe şi coifuri de bucătari şi vor începe distracţia. Împreună cu echipa Heidi, vor găti o salată delicioasă cu spanac, roşii, brânză şi muşchiuleţ, iar apoi vor pregăti propria „Nutella” din miere, nucă si pudră de roşcove. „Părinţii prezenţi la acest eveniment vor primi un material despre tot ceea ce pot învăţa copiii din acest gen de experienţe”, promite Raluca Daiana Urzică, director al Centrului Heidi.