Prezentate ieri în România, noile modele de la Sony îţi transformă sufrageria în junglă, teren de fotbal sau acvariu. Dar, în două ore, te trimit la culcare.
Primele impresii după o vizionare pe un televizor 3D, un Sony Bravia care se va lansa în România în următoarele luni. Cea mai importantă concluzie e că nu poţi rezista în faţa ecranului mai mult de 2 ore. E extrem de obositor, iar un film sau un meci de fotbal ar fi de ajuns într-o zi.
La un moment dat, oricât de confortabili ar fi ochelarii, încep să te jeneze şi-ţi dau o stare de disconfort. Stau fix pe ochi. Prin câteva reglaje se pot modifica şi se adaptează după conformaţia feţei fiecăruia. Diferit de celelalte modele existente pe piaţă este faptul că nu lasă să pătrundă lumina în zona dintre ochelari şi ochi, şi astfel imaginea nu suferă modificări.
SONDAJV-aţi achiziţiona un televizor 3D?Da Nu Nu ştiu / nu mă interesează Rezultate
Imagine net superioară
Ca şi la televizoarele obişnuite, lumina care se reflectă în ecran este destul de sâcâitoare, însă la televizoarele 3D poate deveni şi mai enervantă pentru că eşti tentat să cauţi detaliile. De aceea ar fi indicată o vizionare într-o cameră cu o lumină cât mai slabă posibil.
Calitatea imaginii filmelor pe acest tip de televizor este net superioară faţă de tot ce există în acest moment pe piaţă din categoria „3D la tine acasă” - de la laptopuri sau monitoare PC până la proiectoare. Faţă de ceilalţi competitori care s-au anunţat pe această piaţă, Sony mai are un avantaj - faptul că poate crea conţinut prin Sony Pictures şi Sony Music.
Senzaţii pe care nu le-ai mai avut până acum acasă
Mai există şi avantajul Play Station 3. Printr-un upgrade, instalarea unui soft oferit gratuit de firma producătoare, consola de jocuri poate rula filme blue ray în format 3D şi, bineînţeles, jocuri