În acest sfârşit de săptămână, are loc ediţia a IV-a a "Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale", obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti. Evenimentul se desfăşoară pe aleile Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti" (ASAS), în perioada 25-27 iunie 2010, între orele 9 şi 18 intrarea fiind liberă.
Printre vedetele târgului se regăsesc bulzul ciobănesc, preparat după o reţetă unică în ţară, de sătenii din Sohodol-Bran, langoş cu smântână, cu usturoi, cu caşcaval, cu dulceaţă sau cu ciocolată, gătit chiar la faţa locului, sub ochii cumpărătorilor, legume şi fructe proaspete şi multe altele.
C.P. În acest sfârşit de săptămână, are loc ediţia a IV-a a "Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale", obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti. Evenimentul se desfăşoară pe aleile Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti" (ASAS), în perioada 25-27 iunie 2010, între orele 9 şi 18 intrarea fiind liberă.
Printre vedetele târgului se regăsesc bulzul ciobănesc, preparat după o reţetă unică în ţară, de sătenii din Sohodol-Bran, langoş cu smântână, cu usturoi, cu caşcaval, cu dulceaţă sau cu ciocolată, gătit chiar la faţa locului, sub ochii cumpărătorilor, legume şi fructe proaspete şi multe altele.
C.P.