Astăzi dimineaţă a început la Bucureşti cea de-a IV-a ediţie a "Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale", obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti. Evenimentul se desfăşoară în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti' (ASAS) - Bd. Mărăşti nr. 61, sector 1, Bucureşti, în perioada 2- 4 iulie 2010, între orele 9 şi 18. Intrarea este liberă! La târg vor fi prezente şi preparate culinare pregătite de bucătarii din Dobrogea. Astfel nu vor lipsi plăcinta dobrogeană, rulada Peştera,din pulpă de berbecuţ, preparată după o reţetă unică în ţară, de sătenii din Peştera, hamsii, scrumbii sărate. Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Astăzi dimineaţă a început la Bucureşti cea de-a IV-a ediţie a "Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale", obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti. Evenimentul se desfăşoară în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti' (ASAS) - Bd. Mărăşti nr. 61, sector 1, Bucureşti, în perioada 2- 4 iulie 2010, între orele 9 şi 18. Intrarea este liberă! La târg vor fi prezente şi preparate culinare pregătite de bucătarii din Dobrogea. Astfel nu vor lipsi plăcinta dobrogeană, rulada Peştera,din pulpă de berbecuţ, preparată după o reţetă unică în ţară, de sătenii din Peştera, hamsii, scrumbii sărate. Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un co