Vinuri de excepţie la Târgul de produse ecologice, tradiţionale şi naturale
2-4 iulie 2010
Ediţia a IV-a a “Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale”, obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti aduce în prim-plan vinurile de excepţie de la Dealu Mare.
Evenimentul se desfăşoară în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Siseşti’ (ASAS) – Bd. Mărăşti nr. 61, sector 1, Bucureşti, în perioada 2- 4 iulie 2010 (vineri-duminică), între orele 9 şi 18. Intrarea este liberă!
În opinia participanţilor, preţurile lor sunt cele mai mici la preparatele din lapte, brânzeturi sau verdeţuri.
Însă, pentru că e vară, iar gândul zboară către o vacanţă, economică dacă se poate, organizatorii vă invită şi la o degustare a produselor, pe care numai aici le puteţi găsi.
Iată de ce vă propunem să mâncaţi bunătăţi din Dobrogea, cum ar fi faimoasa plăcintă dobrogeană. Dar ce aţi spune de o ruladă Peştera, din pulpă de berbecuţ, preparată după o reţetă unică în ţară, de sătenii din Peştera (Constanţa)? Tot în standurile producătorilor din Peştera, puteţi degusta hamsii si scrumbii sărate, cu un pahar de vin pelin.
De asemenea, un păstrăv afumat sau prăjit, cu usturoi şi mămăliguţă, îl puteţi „îneca“ în vin de Dealu Mare, cum ar fi Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon ori alte vinuri alese, pe care le veţi descoperi la faţa locului.
Pe iubitorii de bere îi aşteaptă berea tradiţională din Galaţi.
În cazul în care vă feriţi de alcool, vă veţi putea stinge setea cu sucuri pasteurizate, fără alte adaosuri (E-uri), cu bragă sau cu sucul de mere „Vital“, produs în Ardeal, la Bacia, (Hunedoara), din mere româneşti de calitate.
Lor li se adaugă multe altele, pe care le puteţi descoperi şi degusta, la târg.
Daniela Popa
Director
SC Media Link Business SRL
www.m