Deşi în copilărie Adrian Hădean visa să ajungă aviator, soarta l-a adus la cratiţă. După lansarea emisiunii culinare „Sare şi Piper", a ajuns să trăiască din ce-i place lui cel mai mult: din gătit.
„Am început să gătesc din copilărie. Probabil pentru că bunicii găteau, părinții la fel iar eu am început să-i imit. M-a prins și iată, gătesc și azi și am ajuns să trăiesc din asta", mărturiseşte bucătarul. Prima mâncare pe care a făcut-o în copilărie a fost tocăniţa de legume, după care au urmat şi ochiuri la capac, omlete sau bomboane din zahar ars. De cele mai multe ori, Adi gătea şi când părinţii erau plecaţi de acasă dar şi supravegheat de mama. Atunci mai frământa câte un aluat cu bătrânelele din vecini care îl lăsau să „se joace" când făceau plăcinte. La doar 25 de ani, Adi a avut propria lui emisiune culinară, prima de acest gen din Baia Mare. „Prima dată când am primit propunerea de a face o emisiune culinară am fost puţin reţinut pentru că nu mă credeam în stare să o fac. În final, însă a fost foarte bine şi iată că şi acum fac tot acest lucru. Atât în emisiuni televizate, cât şi online", spune bucătarul. La doar un an după lansarea emisiunii culinare, „Sare şi Piper", Adi şi-a lansat şi propria carte culinară cu reţete povestite, intitulată după numele emisiunii, în care a scris atât reţete personale, dar şi câteva clasice, de mâncăruri pe care le face mama sa, fie pe care le-am mâncat în diverse locuri.
Toată ţara se inspiră după reţetele lui
Adi Hădean a fost mereu în atenţia publicului. Înainte de a apărea pe micul ecran cu emisiunea culinară, acesta a avut timp de 12 ani propria lui emisiune în cadrul Radioului Cinemar, iar acum a reușit să-şi producă propriul show culinar, pe care l-a distribuit televiziunilor. Aşa au apărut ptimele colabărări cu televiziunile naţionale, TVR3 și Euforia TV. „Acum lucrez la un serial pe care-l p