Ingrediente (pentru 4 porţii): 2 fileuri mici din piept de pui gata fierte, o legătură de sparanghel, 6 căni de supă de pui, un fir de praz tăiat rondele subţiri, o lingură de pătrunjel tocat, sare şi piper.
Mod de preparare: Supa de pui poate fi preparată în mod tradiţional sau din cuburi, urmând instrucţiunile de pe pachet. Încălziţi supa într-o cratiţă mare, adăugaţi prazul şi aduceţi la punctul de fierbere. Daţi focul mic şi mai lăsaţi supa pe foc încă 5 minute. Între timp, tăiaţi bucăţile de piept de pui fâşii şi lăsaţi-le deoparte. Curăţaţi sparanghelul şi tăiaţi fiecare fir pe jumătate. Adăugaţi în supă sparanghelul, pătrunjelul, sare şi piper după gust şi mai lăsaţi supa la fiert încă două minute. Scoateţi bucăţile de sparanghel şi împărţiţi-le în mod egal în patru castroane sau farfurii adânci. Turnaţi supa peste sparanghel, apoi puneţi în fiecare farfurie câteva bucăţi de carne de pui fiartă. Această supă se poate servi cu pâine prăjită.
Ingrediente (pentru 4 porţii): 2 fileuri mici din piept de pui gata fierte, o legătură de sparanghel, 6 căni de supă de pui, un fir de praz tăiat rondele subţiri, o lingură de pătrunjel tocat, sare şi piper.
Mod de preparare: Supa de pui poate fi preparată în mod tradiţional sau din cuburi, urmând instrucţiunile de pe pachet. Încălziţi supa într-o cratiţă mare, adăugaţi prazul şi aduceţi la punctul de fierbere. Daţi focul mic şi mai lăsaţi supa pe foc încă 5 minute. Între timp, tăiaţi bucăţile de piept de pui fâşii şi lăsaţi-le deoparte. Curăţaţi sparanghelul şi tăiaţi fiecare fir pe jumătate. Adăugaţi în supă sparanghelul, pătrunjelul, sare şi piper după gust şi mai lăsaţi supa la fiert încă două minute. Scoateţi bucăţile de sparanghel şi împărţiţi-le în mod egal în patru castroane sau farfurii adânci. Turnaţi supa peste sparanghel, apoi puneţi în fiecare farfurie câteva bucăţi de carne de pui fiartă.