Hunedorenii care vor o carieră de cadru didactic în următorul an şcolar au fost nevoiţi să demonstreze, astăzi, cât de bine se pricep la pian, vioară sau sport. Probele practice şi orale ale examenului de titularizare se consemnează prin admis/respins şi nu se pot contesta, hotărârea comisiei de concurs rămânând definitivă. Intră AICI să vezi rezultatele!
Citeşte şi:
Bătălie mare la examenul de titularizare în învăţământul hunedorean
Alexandra Nicoriciu are 23 de ani şi vrea să predea pian. A terminat Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi speră să obţină un post în Petroşani. „Mi-am luat licenţa cu nota opt şi este prima dată când dau examenul de titularizare. Printre altele, voi cânta un preludiu şi o fugă din Bach, piese pe care le-am susţinut şi la licenţă”, a declarat tânăra în această dimineaţă, înainte de începerea concursului.
Click AICI pentru rezultatele la proba orală de limba maghiară/română, desfăşurată la Grupul Şcolar „Téglás Gábor”, Deva.
Un coleg de-al său, Tiberiu Berbeniţă, are deja „experienţă” în titularizare, întrucât este al doilea an când susţine acest examen. În 2009 a luat puţin peste şase, iar acum s-a înscris din nou la acelaşi concurs. „Am predat ca suplinitor calificat timp de un an la Şcoala Generală „I. G. Duca” din Petroşani. Optez pentru un post de profesor titular, secţia vioară”, a spus bărbatul de 46 de ani.
Rezultatele probelor practice se consemnează prin admis/respins şi nu se pot contesta, hotărârea comisiei de concurs rămânând definitivă.
La examenul de titularizare din acest an s-au înscris peste 1.300 de hunedoreni, care se bat pe 105 posturi titularizabile în tot judeţul.