La Cetate este un restaurant frumos aranjat, în parcul Tăbăcăriei, lângă Ţara Piticilor. Pentru a ajunge acolo, trebuie să mergi câteva zeci de metri prin parc. Am fost într-o seară singură şi vă pot spune că nu este deloc plăcut să fii înconjurată de câini şi de tot felul de oameni dubioşi, pe întuneric. Este foarte periculos. Interiorul nu este foarte mare, dar mesele sunt aşezate astfel încât să-ţi dea impresia că este mult spaţiu. Foarte incomode sunt mesele din faţa barului. Sunt aşezate destul de ciudat. Dacă sunt mai multe persoane, devine cam greu ca fiecare să se aşeze aşa cum trebuie pentru a putea discuta cu toată lumea. Probabil cel mai frumos lucru la acest restaurant este faptul că, fiind amplasat pe un deal, de pe terasă ai o vedere excelentă. Este plăcut să bei o cafea şi să priveşti copacii, lacul şi oamenii din parc.
Preţurile nu sunt mari. Poţi bea o cafea cu cinci lei, iar cu 15 lei poţi mânca destul de mult. Recomand cartofii copţi cu brânză, sunt excelenţi. Nu acelaşi lucru îl pot spune şi despre bulzul ardelenesc. Conform meniului, acesta trebuie să conţină mămăligă, brânză, ou şi costiţă afumată. Costă 13 lei şi primeşti foarte multă mămăligă. Oul este mic, zici că este de prepeliţă şi eşti norocos dacă găseşti patru, cinci bucăţele de costiţă. Pe lângă faptul că nu merită banii, îţi este adus şi foarte greu. Ospătăriţele se mişcă mai lent ca melcul. Când am văzut cât durează, am crezut că prepară bulzul tocmai în Ardeal. Angajatele sunt rapide doar când vine vorba de plătit. Nu a durat trei minute de când am cerut nota până am primit-o. Cu toate acestea, am văzut că restaurantul este plin mai tot timpul, probabil datorită locului şi al preţurilor. Este păcat că angajaţii nu îşi fac treaba aşa cum trebuie pentru că, pentru mine, ar deveni restaurantul perfect.
Firma pe care funcţionează La Cetate se numeşte Cabiria SRL, admin