După furia bacalaureatului, absolvenţii de liceu au de luat o decizie importantă pentru viitorul lor: să opteze pentru o facultate. Fie că sunt de stat sau particulare, facultăţile brăilene se întrec în oferte care mai de care mai atractive şi mai avantajoase pentru viitorii studenţi, ţinând cont şi de criza economică.
Faculatea de Inginerie pune la bătaie 129 de locuri la buget şi 105 la taxă, admiterea organizându-se pe bază de dosar. Domeniile de licenţă scoase la concurs sunt: Inginerie mecanică, Ingineria mediului, Inginerie şi management şi Agronomie.
Taxa de admitere este 100 lei.
„Studenţii cu rezultate meritorii obţin burse de studiu, de merit şi de performanţă, iar cei cu situaţie financiară dificilă, burse sociale", a subliniat conf. ec. dr. ing. Adrian Goanţă, decanul Facultăţii de Inginerie.
Tot la capitolul „avantaje studenţi", la „Inginerie", examenele restanţe sau modulul psihopedagogic sunt gratuite.
Taxa anuală este de 2.200 lei, bani ce se pot achita în trei rate. „Universitatea este foarte flexibilă, ţinând cont şi de greutăţile financiare prin care trece fiecare în parte. Decizia universităţii a fost de a îngheţa taxele", ne-a mai declarat conf. ec. dr. ing. Adrian Goanţă.
Află de aici mai multe informații despre admiterea la Facultatea de Inginerie
Admiterea, 60 lei
Universitatea „C-tin Brâncoveanu" îşi aşteaptă viitorii studenţi şi până pe 15 septembrie. Aici aveţi la dispoziţie Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice şi Facultatea de Ştiinţe Administrative şi ale Comunicării.
„Studenţii care achită integral taxa anuală vor beneficia de 5% reducere", a spus prof. univ. dr. Ion Scurtu, prorectorul universităţii.
Click aici pentru mai multe detalii despre Universitatea „C-tin Brâncoveanu"
Universitatea Ecologică Bucureşti, Centrul de însc