Cum poti deveni un om multumit
Vorbim adesea despre suflet, dar nu prea stim unde sa-l cautam. Cand doare, il simtim inauntru. Cand e fericit, explodeaza si ne inconjoara din toate partile. Cu toata aparenta lui imateriala, sufletul poate fi, totusi, inteles si calauzit. In cazul de fata, de pilda, treceti inca o data in revista raspunsurile dvs. la test si reflectati putin, ganditi-va ce v-ar placea sa schimbati. Incepeti cu pasi mici: din sugestiile oferite de noi, selectati-le pe cele ce vi se par usor de integrat in viata de zi cu zi, si alcatuiti-va din ele o formula personala a multumirii. Important este, in primul rand, sa realizati schimbari pe termen lung. Pentru inceput, ele nu trebuie sa fie deloc spectaculoase. Caci, daca va propuneti din start modificari majore, va supuneti unei presiuni inutile si va veti simti frustrati in cazul cand nu veti putea sa va ridicati la inaltimea propriilor exigente. Ascultati vocea interioara, caci nu toate lucrurile au aceeasi insemnatate pentru fiecare. Daca invatati sa va cunoasteti si sa va stabiliti prioritatile, ati facut deja foarte mult pentru revigorarea sufletului dvs.
Viata in doi si familia
Folositi crizele pentru a evolua
Schimbarile, dar si problemele si esecurile familiale fac parte din viata. Cine depaseste crizele iese intarit din ele. Privindu-le retrospectiv, veti constata chiar ca au inlaturat de fapt niste blocaje, punand in miscare o sumedenie de lucruri in existenta dvs. Daca va aflati in deruta, ganditi-va ca nu e nici o rusine sa cereti sfatul altora. Si nu va indoiti nici o clipa ca veti reusi.
Cautati sprijin
Sunteti organizatorul-sef, fara dvs. nu functioneaza nimic acasa? Invatati sa va priviti familia ca pe o echipa capabila de actiune, transferati unele atributii partenerului dvs. si copiilor, insa fara a-i controla in