A făcut volei, ciclism şi este atras de acţiunile de voluntariat. Acum îi învaţă pe bătrânii care vin la şcoala de vară cum se tehnoredactează un ziar.
NĂSCUT. 22 mai 1993, la Râmnicu Vâlcea
STUDII. Elev clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, din Rm. Vâlcea
HOBBY. Calatorile pe munte.
Ştefan este un tânăr căruia îi place să socializeze cu cei din jurul lui. Din acest motiv acţiunile de voluntariat sunt cele care îi ocupă foarte mult din timpul liber. Fire extrem de energică, încă din clasele primare, pe când era elev la Şcoala Nr. 10 din Râmnicu Vâlcea, a practicat voleiul, jucând ca secund. „Am fost membru component al echipei de mini-volei a şcolii şi chiar am câştigat o medalie de argint la un campionat naţional de «Speranţe» când eram elev în clasa a VIII-a", povesteşte Ştefan. Dorinţa de a socializa l-au făcut să caute mereu activităţi extraşcolare prin care să-şi consume energia şi să interrelaţioneze cu oamenii din jur. „Să fii mereu în legătură cu oamenii, înseamnă să câştigi foarte multă experienţă, să ai de învăţat din experienţa lor şi în acelaşi timp să ai mai multă încredere în tine", se destăinuie.
Arcaş la „Cupa izvoarelor"
În urmă cu cinci ani, Ştefan s-a înscris voluntar la Cercetaşi. „Ultima acţiunea cercetăşească la care am participat a fost «Cupa Izvoarelor», desfăşurată la Romanii de Sus, în apropiere de Horezu. Acolo, în atelierele de lucru am învăţat să trag cu arcul, cum se poate supravieţui în condiţii extreme când natura este mai puţin prielnică", povesteşte. Despre munte spune că este relaxant, că îţi învinge plictiseala. „Pe 16 august voi merge la un o tabără naţională, la Nocrich, lângă Sibiu, unde întrecerile cercetăşeşti vor fi pe primul plan", afirmă Ştefan.
Profesorul de „Corel" al pensionarilor
În urmă cu un an a aflat de la o colegă de clasă de ex