Alinierea la sistemul Bolognia a Universităţii „Transilvania” a făcut necesară dezvoltarea unei noi materii de master, iar aceasta se numeşte „Eco-Biotehnologii agricole şi alimentare”
Facultatea de Alimentaţie şi Turism din cadrul Universităţii „Transilvania” face înscrieri pentru specializările de master. Una din noutăţi este specializarea „Eco – Biotehnologii agricole şi alimentare”, introdusă din acest an pentru licenţiaţii din sistemul Bolognia, şi nu numai. „Studenţii de la Alimentaţie şi Turism efectuează activităţi primare, pregătirea mediilor de cultură în vederea însămânţării. De asemenea fac şi lucrări necesare pentru analizele de bază”, ne spune dr. Gheorghe Puchianu, reprezentant DSV. Cei interesaţi trebuie să ştie că, spre deosebire de alte facultăţi de profil, studenţii şi masteranzii au ocazia să facă practică în laboratorul modern al Direcţiei Sanitar-Veterinare Braşov. „Studenţii noştri au posibilitatea de a lucra practic, de a câştiga competenţe concrete, de producţie. După terminarea facultăţii, pe lângă aspectele teoretice, ei trebuie să fie capabili să lucreze imediat, să se adapteze cerinţelor”, a declarat decanul de la Alimentaţie şi Turism, prof. univ. dr. ing. Romulus Gruia. Alinierea la sistemul Bolognia a Universităţii „Transilvania” a făcut necesară dezvoltarea unei noi materii de master, iar aceasta se numeşte „Eco-Biotehnologii agricole şi alimentare”
Facultatea de Alimentaţie şi Turism din cadrul Universităţii „Transilvania” face înscrieri pentru specializările de master. Una din noutăţi este specializarea „Eco – Biotehnologii agricole şi alimentare”, introdusă din acest an pentru licenţiaţii din sistemul Bolognia, şi nu numai. „Studenţii de la Alimentaţie şi Turism efectuează activităţi primare, pregătirea mediilor de cultură în vederea însămânţării. De asemenea fac şi lucrări necesare pentru an