Adelin a fost de mic îndrăgostit de modeling, frumuseţe şi oameni. A studiat psihologia din pasiune, iar în timpul facultăţii s-a perfecţionat şi ca instructor de modeling.
Acum lucrează cu modele, fete şi băieţi, copii sau adolescenţi. Îi învaţă reguli de bază în hair styling, le arată cum să se poarte, cum să se îmbrace în viaţa de zi cu zi, să fie frumoşi pe dinafară, dar şi pe dinăuntru.
A intrat prima dată în contact ci moda pri intermediul verişoarei sale, model şi ea, pe vremea când avea aproximativ 12 ani. „Am mers cu ea la o prezentare la Bucureşti şi am stat lângă podium. A fost de ajuns. Am văzut prezentarea şi lumea modelingului mi-a pătruns definitiv în suflet", îşi aminteşte tânărul.
Argeşul e o pepinieră de frumuseţe
Adelin este şi cel care caută şi recrutează modele, fete, băieţi sau copii. De multe ori vede pe stradă tineri foarte frumoşi, cu reale calităţi fizice pentru acest domeniu, însă întâmpină rezistenţă din partea lor când încearcă să-i atragă spre acest domeniu. „Din păcate foarte muli dintre cei care au reale calitţi fizice pentru modeling opun rezistenţă şi resping ideea. Argeşenii şi argeşencele sunt foarte dăruiţi din punct de vedere fizic, sunt înalţi, cu trăsături şi ţinută frumoase, însă irosesc aceste calităţi", spune Adelin. „Comparativ cu alte zone ale ţării, opinia mea este că Argeşul e ca o „pepeinieră" de frumuseţe", adaugă acesta.
Prea multe inhibiţii
Adelin are mult de luptat şi cu opiniile părinţilor, ale profesorilor, atunci cân vine vorba de modeling. Societatea este prea inhibată şi priveşte modelele în mod stereotip, de cele mai multe ori negativ. „În acest domeniu trebuie să fii dezinhibat, să fii mândru de tine, să îţi arăţi personalitate şi calităţile fizice. Spre exemplu, fetele au mari probleme atunci când trebuie să pozeze sau să defileze în lenjerie intimă. Îmi sp