În total, pentru anul universitar 2010-2011, la Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii din Oradea s-au înscris 742 de candidaţi, din care 178 la specializarea Medicină Generală. Pe locul doi în ce priveşte concurenţa se află specializarea Farmacie, cu 128 de candidaţi, urmată de aşa-numitele specializări de continuare de studii (asistenţă medicală generală, tehnică dentară, radiologie şi imagistică şi balneo-fizio-kinetoterapie), unde s-au înscris 115 absolvenţi de colegii care doresc să-şi aprofundeze studiile.
La asistenţă medicală generală s-au înscris 84 de candidaţi, la medicină dentară 65, la tehnică dentară 58 de persoane, iar la balneo-fizio-kinetoterapie 54.
Un număr de 54 de studenţi străini s-au înscris la specializarea Medicină în limba engleză.
Cea mai mică trecere printre candidaţii din acest an este specializarea Radiologie şi imagistică, unde au fost doar 6 înscrişi.
În total, FMF oferă 239 de locuri cu taxă şi 201 bugetate.
Examenele se vor susţine miercuri şi, declarând că doreşte "transparenţă maximă şi corectitudine la concursul de admitere", decanul FMF, Gheorghe Bumbu, invită mass-media la extragerea subiectelor, la formarea componenţei comisiei de evaluare a lucrărilor şi a membrilor comisiei de soluţionare a contestaţiilor, operaţiuni care vor avea loc înainte de examen.
În total, pentru anul universitar 2010-2011, la Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii din Oradea s-au înscris 742 de candidaţi, din care 178 la specializarea Medicină Generală. Pe locul doi în ce priveşte concurenţa se află specializarea Farmacie, cu 128 de candidaţi, urmată de aşa-numitele specializări de continuare de studii (asistenţă medicală generală, tehnică dentară, radiologie şi imagistică şi balneo-fizio-kinetoterapie), unde s-au înscris 115 absolvenţi de colegii care doresc să-şi aprofundez