Prima ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice, organizat în Complexul Agroalimentar Crângaşi, îşi aşteaptă vizitatorii începând de astăzi şi până duminică, 25 iulie, urmând să devină o prezenţă permanentă de week-end.
Pălinca, dulceaţa de casă, pâinea ţărănească şi cozonacul proaspăt, brânzeturile tradiţionale de la Bran sau Şirnea, bomboanele dacice din Maramureş, mierea de salcâm şi prăjiturile preparate după vechi reţete româneşti, sunt doar câteva dintre bunătăţile care vor putea fi degustate şi cumpărate, la acest sfârsit de săptămână, de la producătorii veniţi din toată ţara pentru a-şi prezenta produsele.
Târgul de produse tradiţionale şi ecologice va fi deschis în fiecare week-end, sâmbăta între orele 7.00 - 21.00 şi duminica între 7.00 - 15.00.
C.P. Prima ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice, organizat în Complexul Agroalimentar Crângaşi, îşi aşteaptă vizitatorii începând de astăzi şi până duminică, 25 iulie, urmând să devină o prezenţă permanentă de week-end.
Pălinca, dulceaţa de casă, pâinea ţărănească şi cozonacul proaspăt, brânzeturile tradiţionale de la Bran sau Şirnea, bomboanele dacice din Maramureş, mierea de salcâm şi prăjiturile preparate după vechi reţete româneşti, sunt doar câteva dintre bunătăţile care vor putea fi degustate şi cumpărate, la acest sfârsit de săptămână, de la producătorii veniţi din toată ţara pentru a-şi prezenta produsele.
Târgul de produse tradiţionale şi ecologice va fi deschis în fiecare week-end, sâmbăta între orele 7.00 - 21.00 şi duminica între 7.00 - 15.00.
C.P.