A participat la numeroase seminarii şi concursuri de hair - styling şi s-a specializat şi în tatuaje cosmetice semipermanente.
Încă de când era mică a fost atrasă de coafuri şi de latura estetică, în general. De cum a împlinit vârsta majoratului a şi început să profeseze şi imediat după revoluţie a început să meargă la toate cursurile de specializare la care a avut ocazia.
„Am făcut şcoala profesională la UCEOM, cu toate specializările: manichiură, pedichiură, frizerie, coafură. După revoluţie am vrut să învăţ cât mai multe, să mă menţin la un standard cât mai înalt. În 2001 mi-am deschis un mic salon doar de coafură, după care am făcut şi cursurile de specializare pentru cosmetică şi estetică corporală şi facial, aşa că am extins salonul şi pe aceste laturi. Partea pe care o iubesc cel mai mult rămâne, însă, părul", mărturiseşte braşoveanca. Pentru a fi tot timpul la înălţime, a participat la cursuri de perfecţionare în Londra, Milano, Praga, Verona şi în mai multe oraşe din Ungaria şi Grecia.
Braşoveanca recunoaşte că nu este îndeajuns niciodată să fii foarte bun pentru a te menţine pe o poziţie bună în acest domeniu. Foarte important, spune ea, este comunicarea pe care o are fiecare cu cea sau cel care îi intră pe uşa salonului.
„Trebuie ţinut cont de dorinţele clientului. Evident că trebuie să şi sfătuieşti, să ai ochiul format pentru a vedea cum îi stă cel mai bine, însă clientul trebuie să se simtă ca acasă la tine şi să nu faci ceva absolut diferit de ceea ce îşi doreşte. Trebuie să ai şi un caracter frumos. Toate trebuie combinate: caracterul, talentul, profesionalismul, comunicativitatea. Doar aşa îţi poţi fideliza clientul, lucru care este foarte important în această meserie", mai crede hair-stylista.
Premiul pentru fantezie
Aături de numeroase cupe şi dimplome, pe rafturile salonului se află şi cea mai importantă recunoaş