În parcul Tineretului din Reghin se află cel mai vechi hotel muncipiu care mai funcţionează continuând să încânte trecătorul cu priveliştea lui exterioară, iar pe consumatorul de la restaurant, primit de un personal educat, îl face să se simtă regeşte. restaurantul este un colţ de rai în care puteţi servi o masă delicioasă fără a scoate foarte mulţi bani din buzunar!
Micul dejun în camera de hotel
Localul este proprietatea SC RAGCL Reghin şi este administrat de David Borotea. Pe vremuri clădirea adăpostea birourile IGR-ului, apoi a devenit dispensar şi în 1992 s-a transformat în Hotel-restaurant, iar din 1994 este adminsitrat de David Borotea. ,, Hotelul-restaurant are două nivele, se întinde pe o suprafaţă de 160 de mp, dispune de 22 de camere, cu băi şi televizoare. La doar 60 de lei la Hotel Parc clienţii pot închiria o cameră cu două paturi şi cu 8 lei pot servi micul dejun iar pentru cei care doresc o cameră cu patru paturi o pot închiria 24 de ore la doar 140 de lei”, a declarat Borotea.
Ciorbă sau minuturi la restaurant
Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri unde clienţii pot servi o gamă variată de ciorbe la mare căutare şi toate produsele la grătar, sau pentru cei foarte grăbiţi minuturi preparate de la omlete, până la crenvuşti sau mititei. Localul se poate închiria şi pentru diferite evenimente începând de la nunţi, botezuri, zile onomastice, logodne la preţuri accesibile pentru toate buzunarele. „La noi un apertiv poate varia de la 120 la 200 şi poate ajunge cu meniul complet cu ciorbă şi friptură de porc la 400 de lei. Suntem mulţumiţi de clienţii noştri fideli care aduc un beneficiu de 1,3 miliarde de lei vechi anual. Am avut cazaţi la noi şi oaspeţi străini din Olanda, Turcia, sau Belgia şi au fost foarte mulţumiţi de serviciile noastre”, a precizat David Borotea.
Duminică restaurantul este închis
P