La recepţia organizată la Popasul Romanilor sunt aşteptaţi o mie de invitaţi. Nuntaşii vor putea alege între petrecerea festivă, din restaurant, şi cea câmpenească, tradiţională, din cortul amenajat afară.
Nunta fiicei unuia dintre cei mai cunoscuţi şi mai bogaţi oameni din Zalău, doctorul Petru Ciobanca, este de departe cel mai important eveniment al acestui sfârşit de săptămână, poate chiar al anului, la Zalău. Nici măcar agitaţia cauzată de Sărbătoarea Cetăţii, care are loc tot astăzi, n-a reuşit să suscite atâtea discuţii ca speculaţiile din jurul acestei nunţi.
„Oare mireasa chiar o să vină cu elicopterul?“, “Oare chiar poate să meargă oricine la nuntă?”, “Invitaţii vor pune bani?“. Acestea au fost doar câteva din întrebările pe care unii din locuitorii Zalăului şi le puneau.
Mirii au venit de la Paris
„Adevărul de Seară“ a primit, înainte de nuntă, răspunsurile la câteva din aceste întrebări chiar de la mireasă. Cu toate că a vrut să păstreze o doză de mister în jurul sosirii mirilor la recepţie, Teodora Ciobanca, de 29 de ani, a confirmat că mirii vor ajunge la restaurantul de pe Meseş pe calea aerului.
“Pot să vă spun atât: vor fi foarte multe petale de trandafir, foartă multă spumă de şampanie, care vor veni, toate, de sus“, a descris, succinct, mireasa senzaţionala intrare în scenă a protagoniştilor.
Acesta este, însă, doar începutul spectacolului pregătit de miri. Pentru că trăiesc la Paris de şapte ani, mirii au ţinut să aducă la Zalău ceva din practicile de acolo în materie de astfel de evenimente: nunta deschisă.
„Nuntaşii vor putea sta fie în restaurant, unde vor fi multe feluri de mâncare, fie afară, în cort, unde vor putea servi mâncare tradiţională, de la cârnaţi şi caltaboşi, la bogracs şi alte produse specifice Sălajului”, explică Teodora.
Unic la Zalău: nuntă deschisă
Un alt element ce r