PRICEPERE. Piedone si-a aratat maiestria de bucatar pe un peste facut la gratar Un vechi simbol al Capitalei va fi repus in valoare de familia primarului Piedone, mai exact fosta Taverna a Bucurestiului. "Restaurantul se va renova si rebrandui, fiind amplasat pe locul unde a fost Taverna Bucurestiului. Firma fiului meu a luat in leasing localul, iar acesta se va numi "La jour fix", exact ca in scrierile lui Caragiale", ne-a spus primarul Sectorului 4. Afacerea este condusa de fiul edilului, Vlad Popescu, care are doar 23 de ani. In restaurant vor lucra toate rudele primarului, de la sotie pana la fini si nepoti. "Eu am o istorie mare in ale bucatariei, chiar si in armata am fost bucatar. Cum Piedone este un tip popular, si baiatul vrea sa-mi calce pe urme. Restaurantul va avea o capacitate de maximum 100 de persoane. Va fi un local al bunului simt", a mai spus edilul. "La jour fix" nu va avea un meniu specific, ci va adopta retete din bucataria internationala. "Va fi destinat tuturor categoriilor de clienti, cu preturi acceptabile. Va putea intra oricine si va putea fi rezervat pentru ocazii speciale si zile onomastice. Va avea si un salon VIP, dar cu alte preturi, pentru ca VIP-ul plateste", ne-a explicat Piedone, care abia asteapta sa?si arate maiestria in arta culinara.
A fost bucatarul pilotilor
ISTORIE. Edilul de sector a "intrat" in tainele bucatariei inca de pe vremea cand facea armata Edilul Sectorului 4 a facut armata la Comandamentul de Aviatie din Baneasa, in perioada 1982-1983. Majoritatea timpului o petrecea la popota, asta pentru ca Piedone a fost bucatarul pilotilor de pe avioanele supersonice. Ulterior el a fost mutat la o unitate din Poiana Brasov.
Intră pe superfete.cancan.ro, urcă-ţi cea mai sexy poză, trimite link-ul prietenilor ca să fii votată şi poţi câştiga vacanţe de lux! Marga şi "Iu