Mii de „haretişti“ de la 36 de specializări neautorizate de Ministerul Educaţiei se pregătesc din nou de licenţă. Între 10.000 şi 15.000 de absolvenţi ai Universităţii „Spiru Haret“ din ultimele trei promoţii au aflat că diplomele lor nu mai au nicio valoare.
Semne secrete de 1.500 de euro pe lucrările de licenţă ale studenţilor şpăgari de la Universitatea „Hyperion"
Ce se va întâmpla cu absolvenţii „Spiru Haret“ care au terminat studii neautorizate
10.000-15.000 de absolvenţi ai Univerisităţii „Spiru Haret” vor repeta licenţa/ Ministerul Educaţiei nu le recunoaşte examenul
Licenţiaţi ai „Spiru Haret“ se plâng de discriminare
Învăţătorii cu diplomă de la „Spiru Haret”, obligaţi să dea înapoi salariile!
Funeriu: "Studenţii de la Spiru Haret cu diplome care nu sunt acreditate vor mai da o dată examenele"
Absolvenţii ultimilor trei ani de la Universitatea “Spiru Haret”, aşteptaţi să repete licenţa
La un an de la izbucnirea scandalului, conducerea Universităţii „Spiru Haret" (USH) pare că şi-a însuşit decizia Ministerului Educaţiei şi e gata să anuleze licenţele a mii de foşti clienţi ai universităţii particulare. Instituţia îşi cheamă foştii studenţi să mai dea licenţa încă o dată, peste o lună. Dacă nu vin, rămân cu o diplomă de licenţiat nulă şi cu banii daţi. Mulţi absolvenţi de „Spiru Haret" au avut nevoie de studii superioare pentru promovări şi majorări salariale, mai ales în sectorul bugetar.
La 40 de ani, Costel Cojocaru, poliţist de frontieră, era mulţumit că a reuşit să termine facultatea şi spera la o avansare. El a absolvit anul trecut filiala locală a Facultăţii de Drept a USH şi a susţinut examenul de licenţă. Costel se vede obligat să se înscrie pentru a doua oară la examenul de finalizare a studiilor, la fel ca alte 2.000 de botoşăneni.
„Atunci când am dat licenţa ne-au spus că t