De luni şi până pe 22 august, în Vama Veche se desfăşoară Festivalul Stufstock, ce îi are cap de afiş pe Zdob şi Zdub, Nicu Alifantis & Zan, E.M.I.L., Trooper, Urma, Luna Amară.
Însă, în acest an, Stufstock se vinde la pachet cu filmul, teatrul, cartea, fotografia, şcoala de muzică rock. Vor fi trei spaţii de concerte: scena Rock, situată pe plajă, în nordul Vămii, scena Fusion World Stage, care va reuni mai multe tipuri de muzică, de la jazz, blues la electro, şi va fi amplasată tot pe plajă, şi scena Newcomers, unde vor cânta trupele noi, alese în urma unei preselecţii organizate în Bucureşti. FilmStock Este vorba despre un nou festival de film proiecţii, dar şi cu workshop-uri dedicate tinerilor profesionişti sau amatori. Atelierele vor fi susţinute de regizorii Adrian Sitaru şi Cătălin Saizescu şi de producătorul Ada Solomon. Vamaioţii vor avea ocazia să vizioneze şi o serie de proiecţii, printre care o retrospectivă a Next Film Festival şi a Festivalului Internaţional de Film de la Iaşi (IIFF), scurtmetrajele proiectate la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes. Alte filme:
- „Nuntă în Basarabia“, de Napoleon Helmis
- „The Boat That Rocked“, de Richard Curtis
- „Drag Me To Hell“, de Sam Raimi
- „Viva Constanţa“, de Ambrus Emese. Teatru În Vama Veche vor fi prezentate şi piesele de teatru:
- „G.O.D.“ (regia Marcel Ţop, text E. Boghossian, distribuţie Toma Dănilă, participare video: Marius Bodochi)
- „(Cu)Cuie în frunte“ (regia Radu Iacoban, Tudor Aaron Istodor, text E. Boghossian, distribuţie Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor)
- „Cum am mâncat un câine?“ (regia Adi Iclanzan, text Evghenii Griskovet, distribuţie Theo Marton). Ateliere de muzică Atelierele de muzică vor avea loc zilnic în perioada 16 - 19 august şi sunt formate din trei module, având teme diferite. Participarea este gratuită