În 2008, Dan-Silviu Boerescu a lansat colecţia Lifestyle, în cadrul Grupului editorial Trei, o dată cu primul "Ghid al vinurilor" autohton, ediţie care s-a reînnoit anual. De atunci au mai apărut nenumărate alte titluri
Jeni Romanciuc, Dan-Silviu Boerescu - "Grădina Imperiului; 165 de reţete din Basarabia tuturor aromelor"; Dan-Silviu Boerescu, - "Istoria erotică a micului dejun"; Dan-Silviu Boerescu - "Cartea vinurilor dulci"; Chris Knight, - "Grătarul perfect"; Ainsley Harriott - "Mâncăruri rapide cu grăsimi puţine. 80 de reţete de-ţi lasă gura apă"; Dan-Silviu Boerescu, Cătălin Păduraru - "Ghidul vinurilor 2009"; Constantin Bacalbaşa - "Dictatura gastronomică. 1501 de feluri de mâncări din 1935"; Dan-Silviu Boerescu, Cătălin Păduraru, Florica Bud - "Mâncăruri de altădată". Unele dintre aceste titluri, cum ar fi cartea lui Constantin Bacalbaşa, s-au vândut foarte bine. Adică există un public cititor foarte interesat în asemenea subiecte.
"Mai ales într-o vreme de criză, declara cu ceva timp în urmă Dan-Silviu Boerescu, unul dintre lucrurile care se spun despre vin pare să se adeverească tulburător: licoarea din struguri a rămas cam singura bucurie a cetăţeanului mioritic, afectat pe toate planurile, de la creşterea cursului euro-leu la povara ratelor bancare sau de la asediul gripei misterioase la zvonurile contradictorii legate de vaccinul antigripal." Ca atare, e bine să ne informăm şi... să consumăm. Cea mai recentă apariţie din colecţie este Dan-Silviu Boerescu, Cătălin Păduraru, Florica Bud - "Mâncăruri de altădată, vinuri şi vechi băuturi româneşti". Cartea cuprinde 670 de reţete culinare, 79 de vinuri şi alte băuturi tradiţionale. Tezaur gastronomic alcătuit de Dan-Silviu Boerescu. Selecţie de vinuri realizată împreună cu Cătălin Păduraru. Mâncăruri gustoase din Maramureş alese de Florica Bud. Reţete din colecţia Maria şi Pamfil Bilţiu.